WordPress sajtovi za NPO

Ćao!

Želimo da pomognemo neprofitnim organizacijama iz Srbije u njihovom online nastupu i zato smo napravili partnerstvo sa Live Školom WordPressa - kursom koji okuplja WordPress početnike, koji će volonterski razvijati sajtove za neprofitne organizacije u Srbiji.

Ukoliko želite da dobijete novi sajt, molimo vas da popunite ovaj kratak upitnik.

Napomena: Catalyst Balkans i Live Škola WordPressa će povezati neprofitne organizacije i programere, ali uspešnost saradnje u potpunosti zavisi o vas, vaše pripremljenosti i komunikacije sa programerima.

Evo samo nekoliko smernica:

 Za učešće može da se prijavi bilo koja organizacija koja je imala kontakt sa Resurs centrom - bilo da ste učestvovali na treninzima, virtuelnim radionicama ili koristili help desk usluge.

 Organizacija mora biti registrovana kao udruženje, fondacija ili zadužbina u Srbiji.

 U zavisnosti od broja zainteresovanih organizacija i zainteresovanih WordPress programera, Catalyst će preporučiti Live Školi WordPressa samo određene organizacije, za koje procenimo da su najspremnije i da će im novi sajt doneti najviše koristi.

 Imajte u vidu da programeri rade besplatno i da su u pitanju manje-više početnici. Sajtovi koje će oni praviti su sa osnovnim funkcionalnostima, pa u skladu sa time i pravite planove.

 Uspešnost zavisi isključivo od vas, briefa koji pripremite i komunikacije sa programerom.

 Programeri preuzimaju samo posao izrade sajta. Ostalo je na vama. Catalyst će pokušati da obezbedi neke povoljnije uslove za hosting i domen, ali još uvek ništa ne možemo da obećamo.

Podaci o pojedincu
Organizacija