WordPress sajtovi za NPO

Ćao!

Želimo da pomognemo neprofitnim organizacijama iz regiona u njihovom online nastupu i zato smo napravili partnerstvo sa Live Školom WordPressa - kursom koji okuplja WordPress početnike, koji će volonterski razvijati sajtove za neprofitne organizacije sa Zapadnog Balkana.

Ukoliko želite da dobijete novi sajt, molimo vas da popunite ovaj kratak upitnik.

Napomena: Catalyst Balkans i Live Škola WordPressa će povezati neprofitne organizacije i programere, ali uspešnost saradnje u potpunosti zavisi o vas, vaše pripremljenosti i komunikacije sa programerima.

Evo samo nekoliko smernica:

  1. Organizacija mora biti zvanično registrovana u svojoj zemlji.
  2. U zavisnosti od broja zainteresovanih organizacija i zainteresovanih WordPress programera, Catalyst će preporučiti Live Školi WordPressa samo određene organizacije, za koje procenimo da su najspremnije i da će im novi sajt doneti najviše koristi.
  3. Imajte u vidu da programeri rade besplatno i da su u pitanju manje-više početnici. Sajtovi koje će oni praviti su sa osnovnim funkcionalnostima, pa u skladu sa time i pravite planove.
  4. Uspešnost zavisi isključivo od vas, briefa koji pripremite i komunikacije sa programerom.
  5. Programeri preuzimaju samo posao izrade sajta. Osim toga, obezbeđujemo vam i godinu dana besplatnog hostinga kroz partnerstvo sa provajderom mCloud. Ostalo je na vama.
Podaci o pojedincu
Organizacija