Бесплатен Вебинар: Технолошките Потреби на Непрофитните Организации во Западен Балкан

Srpski/Hravatski/Bosanski/Crnogorski - English Shqip - Македонски

 

Оваа криза ги принуди сите непрофитни организации на дигитална трансформација. И шест месеци подоцна, сè уште постои голема недоследност помеѓу нашите технолошки потреби и нашите сегашни можности.

Каталист Балканс, поддржан од УСАИД, Балканскиот Труст за Демократија и Европскиот Фонд за Демократија, спроведе истражување со своите партнери за дигиталните и технолошките потреби на непрофитните организации во шест земји од Западен Балкан: Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Црна Гора, Северна Македонија и Србија.

Сега ви ги презентираме резултатите од истражувањето и сакаме да разговараме со вас за можните решенија.

На овој вебинар вие ќе научите:

  • кои се најзначајните технолошки предизвици за непрофитните организации во Западен Балкан
  • какви решенија се веќе достапни бесплатно или со намалени цени
  • како донаторите, компаниите и другите организации можат да ве поддржат
  • се друго што би сакале да знаете!

Дознајте како можеме да ја направиме технологијата подостапна за непрофитните организации и ајде да разговараме како заедно да го надминеме овој недостаток.

регистрација
Одберете вебинар(и) на кој би сакале да учествувате