Zakažite sastanak

Cena uvođenja CRM-a

Mi smo Catalyst Balkans, regionalna fondacija čija je misija usmerena ka digitalnoj transformaciji sektora. Usluga koju nudimo je bazirana na opensource softveru – CiviCRM rešenju.  Biranjem usluga koje nudimo, omogućavate podršku i drugim organizacijama da prođu kroz proces digitalne transformacije.

Do sada smo sarađivali sa brojnim domaćim i stranim organizacijama, a ovde možete videti kako koriste CRM i kakva su njihova iskustva.

CiviCRM je besplatan softver koji može da koristi svaka organizacija. Ono što naplaćujemo je vreme za podešavanje i instalaciju sistema na vaš sever.

Svaki korisnik je poseban i svaka implementacija ima jedinstvene izazove, tako da je nemoguće unapred odrediti cenu uvođenja CRM sistema. Ipak, ispod vam dajemo nekoliko uobičajenih scenarija.

Cena CRM implementacije ne zavisi od funkcionalnosti koje se koriste. Cena zavisi od vremena koje je potrebno da se sistem implementira, održava i od obuka koje su potrebne da bi zaposleni prošli adekvatan trening.

U svakom scenariju se naplaćuje hosting – prostor na kome se nalazi vaša CRM instanca. U zavisnosti od broja kontakata koje korisnik ima u bazi, ili koliko se često šalju mejlinzi – hosting će imati drugačiju cenu.

Potrebe hostinga se razlikuju u zavisnosti od traženih funkcionalnosti, obima komunikacije i količine podataka koji će biti pohranjeni u sistemu.

Cena hostinga

Najpristupačnija verzija hostinga je shared hosting – to znači da se vaša instanca nalazi na deljenom hostingu.

99 evra * (ograničen broj emailova koji se šalju po danu/satu, ograničen prostor i sl.) - pogodno za male organizacije
350 evra pogodno za organizacije koje žele da imaju stalan i pouzdan newsletter koji šalju na više hiljada kontakata
550+ evra hosting (korisnik bira zemlju hostovanja, hardverske kapaciteta i sl.) - Potrebe za skladištenjem veće količine podataka, omogućavaju brzu isporuku na veliki broj adresa, veli broj poseta u isto vreme i sl.

*primenjuju se uslovi korišćenja

Implementacija

Ovaj segment podrazumeva sve – od ubacivanja podataka kojima organizacija već raspolaže do prilagođavanja bazičnog sistema korisniku (ubacivanje dodatnih polja, definisanje veza i workflow-a). Postoje brojne funkcionalnosti koje CiviCRM ostvaruje preko ekstenzija. U saradnji sa korisnikom definišemo te potrebe i radimo na implementaciji i proširivanju mogućnosti postojećih rešenja.

Trening i podrška

Kada je sistem postavljen, nudimo usluge treninga koji je potreban zaposlenima da bi adekvatno koristili sistem. Korisnik može izabrati vrstu treninga i njihovu učestalost. Takođe, korisnik se može opredeliti za opciju potpunog delegiranja svih CRM usluga zaposlenima u Catalyst-u. Korisnik može odabrati i opciju potpuno samostalnog korišćenja CRM softvera bez kupovine dodatne podrške.

=

U zavisnosti od ovih parametara, cena usluge koju pružamo se može kretati u rasponu od 99 evra do desetine hiljada evra, a korisnik odlučuje šta želi.

Organizacije sa kojima sarađujemo

KCSF
Act
Gradjanske inicijative
Eu za tebe
Fondacija Divac
Jelena Šantic fondacija
Ffcr
Lice ulice
Civicus
Fondacija tuzlanske zajednice
Orca
Nurdor
Šansa za roditeljstvo
Share fondacija
Norbs

Želite da porazgovarmo o tome da li je CiviCatalyst pravo rešenje za vas?

Kontakt

Fondacija Katalist | Takovska 38/23, Beograd

+381 11 405 7511

info@catalystbalkans.org

Društvene mreže

                                   Podržali
home img
Podržali
 
Realizovao
home img