NPTech: Anketa o tehnološkim potrebama organizacija

Srpski - Bosanski - CrnogorskiShqip - Македонски - Hrvatski

Poštovani/a,

Pred vama je anketa o korištenju tehnoloških rješenja u radu neprofitnih organizacija i nezavisnih medija. Svrha ovog istraživanja je saznati nešto više o trenutnom stanju i potrebama neprofitnih organizacija i nezavisnih medija u kontekstu korištenja tehnoloških rješenja u poboljšanju rada.

Rezultati ankete će nam pomoći da bolje razumijemo vaše potrebe kao i prepreke na koje nailazite u korištenju tehnoloških rješenja te ih na adekvatan način predstavimo donatorima koji bi vam mogli pomoći da se uhvatite ukoštac s nekima od tih izazova. Vaši će nam odgovori biti od velike pomoći te vas stoga molimo da odgovorite na koliko god možete od  ponuđenih opcija.

Prosječno vrijeme potrebno za ispunjavanje upitnika je 20 minuta. Molimo vas da ga popunite do 3. juna ove godine.

Uvid u anketne odgovore imaće samo istraživački tim Catalyst Balkansa. Rezultati će biti predstavljeni u anonimiziranom i agregiranom obliku. Ako želite da vas informiramo o rezultatima ankete, molimo Vas da upišete svoju adresu elektroničke pošte kojom ćemo se koristiti isključivo za uspostavljanje boljeg kontakta s vašom organizacijom.

Hvala što nam pomažete da saznamo više o vašim tehnološkim potrebama!

Vaša organizacija
Anketa o praksi i potrebama organizacije
7) Koji su vam programski paketi potrebni?